Power Pig Mini Safe

Fuldfoder sammensat af letfordøjelige råvarer og designet til anvendelse i både fare- og startklimastald til smågrise fra 3-7 kg

Til de helt små patte- og fravænningsgrise

Power Pig Mini Safe er en nyudviklet udegave af den kendte Power Pig Yoghurt. En fortsat tendens ude i landbruget til at søerne får flere og mindre grise end tidligere, samt forespørgsler på miya gold i blandinger har været baggrunden for at lave dette nye produkt.

Fuldfoderet hjælper grisen igennem den sårbare periode. Miya Gold er et probiotika, som opretholder en god tarmsundhed, og derved en god gødningskonsistens. Foruden Miya Gold er der tilsat IgHancer, som består af immunstoffer, der hjælper grisens eget immunforsvar.

Gode testresultater

Foderet er afprøvet hos Henrik Alexandersen, fra Aagaard svineproduktion. Pattegrisene i farestalden er blevet fodret med det nye foder, og Henrik er positiv omkring foderet.

Henrik udtaler blandt andet at: "Foderet både dufter godt, og grisene ser ud til rigtig gerne at ville æde det". Startfoderet giver et godt grundlag for pattegrisenes videre vækst, og ved også at tildele det i klimastalden de første 1-2 uger vil smågrisene have opnået en rigtig god start. Det er primært den høje mælkeandel, som gør foderet atraktivt for grisene i farestalden. Med både et godt immunforsvar og en god tarmsundhed, er grundlaget lagt for god trivsel og høj tilvækst i klimastalden. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om Power Pig Mini Safe, eller vil du bestille varen, er du velkommen til at kontakte Louise Lundstad på 88 87 52 70 eller din foderrådgiver hos Vilomix.

 

Januar 2016