Power Pig Mini Safe

Fuldfoder sammensat af letfordøjelige råvarer og designet til anvendelse i både fare- og startklimastald til smågrise fra 3-7 kg. 

Fordele ved Power Pig Mini Safe

  • Designet til patte- og fravænningsgrise
  • Indeholder 10 % Elitemilk Pigi Yoghurt
  • Højt indhold af mælkeprodukter og laktose
  • Protein og energikilder med høj fordøjelighed
  • Indeholder Miya Gold
  • Indeholder immunstoffer
  • Indeholder organiske syrer i form af BioPro® Mikro
  • Indeholder enzymer, der sikrer ekstra udnyttelse af foderet.

 

Råvarer

Korndelen i Power Pig Mini Safe er sammensat af hvede, majs og valset havre, som er varmebe-handlet for at opnå den højeste fordøjelighed. Power Pig Mini Safe indeholder desuden en høj andel af protein og fedt fra mejeriprodukter.

Power Pig Mini Safe sikre en blød overgang fra somælk til tørfoder. Med et laktose indhold på 220 g., er grisen sikret let optagelse af mælkesukker, som giver energi og letfordøjelige kulhydrater til smågrisen.

Miya Gold er et probiotika, som medvirker til optimal tarmsundhed. Miya gold har en dokumenteret effekt på reducering af skadelige bakterier i tarmkanalen og sikrer dermed en høj produktivitet. Miya Gold øger dannelsen af smørsyre (smørsyreproducerende bakterie) og dermed opretholdelse af mikrovilli.

IgHancer indeholder immunstoffer, som hjælper grisens eget immunforsvar. IgHancer har i forsøg vist at give en højere daglig tilvækst og en forbedret foderoptagelse, som medvirker til en bedre gødningskonsistens.

BioPro® Mikro er en mikroindkapslet syrekombination specielt udviklet til smågrise, som indeholder myre-, mælke-, citron- og smørsyre.

Tilsætning af organiske mikromineraler, organiske syrer og mikroindkapslet zink, er med til at sikre en blid overgang til tørfoder.

Ring og hør mere på tlf. 88 87 52 00.


Generic placeholder image

Jens Bols Hansen

Salg og rådgivning
Vilomix

+45 88 87 52 31
jbh@vilomix.dk

Generic placeholder image

Louise Søndergaard Lundstad

Salg og rådgivning
Jylland

+45 27 80 48 17
lslu@vilomix.dk