Effektivt og naturligt tørhygiejnepulver

Med Agrosan® serien sikres du en effektiv fugtigheds- og bakterieregulering i din besætning

Produktive stalde er tørre stalde
Staldhygiejne er en vigtig faktor ift. at nedsætte risikoen for bakterier og infektion i besætningen. Ved at sikre et optimalt miljø har man som landmand det bedste udgangspunkt for at sikre dyrenes trivsel igennem hele livscyklus.

En produktiv stald er afhængig af regelmæssig rengøring og desinfektion. Men selv med de strengeste rengøringsprocedurer kan det være svært at holde bakterieniveauet lavt. Det betyder, at patogener fortsat kan vokse og forårsage udfordringer. Fugtighed er typisk problemet. Medmindre stalden tørres grundigt efter hver vask, har bakterier de ideelle forhold til at trives og vokse, hvilket øger infektionsrisikoen i stalden.

Agrosan® serien af tørhygiejnepulvere er den sikre og nemme måde til effektivt at absorbere fugt og neutralisere bakterier på, så niveauet for hygiejnesikkerhed i din besætning kan komme op på et nyt niveau.

Agrosan.dk

Effektivt og naturligt tørhygiejnepulver til din besætning.

Fordelene ved produkterne i Agrosan®-serien:

Høj fugtabsorption
Agrosan® absorberer fugt og neutraliserer almindeligt forekommende bakterier, virus, alger og svamp, som findes i en besætning.

 

 

Neutralisering af bakterier
Sammenlignet med almindelig udtørring neutraliserer Agrosan® 99% af bakterier, alger og svamp, viser forsøg foretaget af Eurofins´ laboratorie.

Sikkert arbejdsmiljø
Da Agrosan® er pH-neutral og fri for fosfat, er den både sikker at arbejde med, ligesom den heller ikke eroderer overflader.

Produceret i Danmark på GMP+ certificeret fabrik

Agrosan®-serien er produceret i Danmark på den største af Vilomix´ premix-fabrikker. Fabrikken er GMP+ certificeret, og Agrosan® produceres derfor under skarpe retningslinier for sporbarhed og kvalitet, der gør, at du som kunde sikres et ensartet produkt af høj kvalitet.

Fordelene ved Agrosan® serien

Agrosan® serien af tørhygiejnepulvere er den naturlige løsning på fugt- og bakterieregulering i besætningen.

Produkterne i Agrosan® serien er uden fosfat og pH-neutrale og er derfor sikre for mennesker og dyr, så de kan bruges i alle staldområder uden risiko for tæring af materialer. 

Fordelene ved alle produkter i Agrosan® serien:

  • Sikre og nemme at håndtere
  • Yderst fugtabsorberende
  • Fri for fosfat og pH-neutrale
  • Ikke-tærende på materialer
  • Egnet til at blive blandet med normal strøelse
  • Genkendelig og behagelig lugt
  • Blokerer ikke gyllekanaler

Primær anvendelse af Agrosan®-produkterne

Grise

Agrosan® er ideel til brug ved fravænning af smågrise, eller når søer flyttes til farestien. Pulverne er også egnet til anvendelse i sygestier, ved modtagelse af dyr samt i løbe-/drægtigheds- og slagtegrisestalden.

Kvæg

Brug Agrosan® til at holde yvere og hove tørre, så risikoen for infektion minimeres. Brug pulverne i et gennemgangskar eller med normal strøelse 2-3 gange om ugen.

Fjerkræ

Infektion fra overflader i fjerkræhuse mellem flokke er velkendt. En effektiv udtørring sikrer en barriere mellem den gamle og den nye flok. Agrosan® opbygger den barriere med blot 100 g/m2. Spred det - efter rengøring og desinfektion - før du indsætter dyr. I eksisterende flokke skal du bruge 100 g/m2 2-3 gange om ugen.

Få mere at vide om Agrosan® serien

Agrosan® serien sikrer en effektiv fugtigheds- og bakterieregulering i din besætning.

Download brochuren og læs alt om, hvordan Agrosan® serien kan bruges til både grise, kvæg og fjerkræ.

 

Kontakt os

Stærk faglig rådgivning er en fast bestanddel hos Vilomix, og foderoptimering er en dynamisk proces, der kræver tæt dialog for at opnå topresultater. 

Kontakt os helt uforpligtende for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opnå gode resultater i din besætning.