den bedste foderløsning til enhver fase i dyrets liv

 
De ernæringsmæssige behov ændrer sig løbende med, hvilken livsfase grisen er i, og derfor bliver foderoptimering en dynamisk proces, så det tilsikres, at grisen hele tiden får tildelt de vitaminer og mineraler, det har behov for.

I Vilomix implementeres den nyeste viden og forskning i vores grisemineraler og i vores rådgivning i stalden. Vi yder dig en seriøs suppleringsrådgivning omkring fodring, og med vores brede produktsortiment af vitamin- og mineralblandinger finder vi den rigtige løsning til din besætning, som forbedrer dine produktionsresultater.

Besætningsbesøg

Vi besøger dig efter behov og gerne sammen med dyrlægen eller din lokale fodringskonsulent. Rådgivningen består af et staldbesøg og efterfølgende gennemgang af produktionsnøgletal og aktuel fodring og vitamin- og mineralforsyning. Med baggrund i vores meget fleksible løsninger optimerer vi den mest optimale løsning til netop din besætning.

Vilomix rådgivningskoncept tilpasses dine behov

  • Staldgennemgang og foderanalyse
  • Optimering af mineralforsyningen til alle grupper af dyr ud fra aktuel fodring
  • Forslag til forbedringer af besætningens sundhed og produktion

Brug for hjælp til implementering af nye tiltag?

I Vilomix har vi valgt at imødegå et stigende behov for besætningsoptimering og går dermed et skridt længere i vores rådgivning.

Vores foderrådgivere rådgiver primært på foder- og managementsiden. Har du behov for hjælp til understøtning af implementering af nye tiltag og handleplaner - har vi udvidet vores rådgivningskoncept med griseproducent Kristian Christiansen, der på timeprisbasis kan hjælpe med denne besætningsoptimering.

Kontakt os

Stærk faglig rådgivning er en fast bestanddel hos Vilomix, og foderoptimering er en dynamisk proces, der kræver tæt dialog for at opnå topresultater. 

Kontakt os helt uforpligtende for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opnå gode resultater i din besætning.

Jens Svendgaard
Seniorrådgiver
+ 45 4044 7815
jsve@vilomix.dk

Janni Fjeldbo
Rådgiver
+ 45 2894 9824
jafj@vilomix.dk
 

Jens Bols Hansen
Rådgiver
+ 45 4015 0110
jbh@vilomix.dk

Poul Møller
Rådgiver
+ 45 4040 2852
pm@vilomix.dk

Bo Pedersen
Rådgiver
+ 45 2346 9745
bp@vilomix.dk