færdigfoder fra vilomix

Vilomix tilbyder en række færdigfoderblandinger til grise, der kan bruges i hele perioden fra dag 4 i farestalden til efter fravænning. Disse startblandinger er specielt designet til at få grisen godt i gang med at æde og samtidig fokusere på trivsel og foderoptag.

Få dine grise godt i gang med at spise med færdigfoder fra Vilomix.

Vores startblanding er velegnet til hele perioden fra dag 4 i farestalden til efter fravænning og er specielt designet til at fremme trivsel og foderoptag hos smågrise.

Vi bruger letfordøjelige proteinkilder som blodplasma, fiskemel og sojaproteinkoncentrater, kombineret med gode mælkeprodukter, for at lette overgangen fra soens mælk til fast føde.

Forsøg viser, at animalsk protein som blodplasma og fiskemel kan forbedre foderoptagelse og daglig tilvækst hos smågrise og styrke deres immunforsvar med immunoglobuliner.

POWER PIG YOGHURT:

Power Pig Yoghurt er en specialblanding, der er designet til at hjælpe grise i deres første periode med at spise fast føde. Blandingen indeholder flere forskellige proteinkilder med høj fordøjelighed og er primært baseret på mælk, hvor den velkendte Elitemilk Pigi Yoghurt indgår.

Den unikke mælkeerstatning indeholder yoghurt og styrker grisens mavetarmsystem. Med 26% mælk er blandingen ideel til de mindste grise samt opsamlingshold, efternølere og babystalde, og kan anvendes i UK-produktioner, da den er uden plasma og fisk.

 • Indeholder 26% mælk
 • Oplagt til de mindste grise samt opsamlingshold/efternølere/babystald
 • Uden plasma og fisk og kan derfor også anvendes i UK-produktioner

GENTLE SERIEN:

Gentle-serien er en færdigfoder-blanding, der er specielt designet til at få grisen godt i gang med at spise fast føde, samtidig med at trivsel og foderoptag er i fokus.

Blandingerne er sammensat uden medicinsk zink og indeholder op til seks forskellige proteinkilder med høj fordøjelighed og en aminosyreprofil, der ikke går på kompromis med standard fordøjeligt råprotein sænket til skånenorm. Derudover indeholder Gentle-blandingerne BioPro Antibac, en blanding af organiske syrer og fedtsyrer, der sammen skaber en god mikrobiel balance i mave-tarmsystemet.

Gentle-blandingerne indeholder også flere forskellige fiberkilder, der støtter tarmsundheden, og et højt laktoseindhold, der sikrer en skånsom overgang fra soens mælk til fast føde.

Giv dine grise den bedste start på livet med Power Pig Yoghurt og Gentle-serien, der begge er specialblandinger designet til at støtte grisene i deres første periode med fast føde.

praktiske tips om god fravænning

I Vilomix og Danish Agro har vi oparbejdet en masse erfaring omkring, hvordan en god fravænning foregår - alt sammen omsat til video og artikler. Tips omhandler såvel foder som management.

Pigi Gentle Plasma

 • Indeholder 5% blodplasma og 2,5% fiskemel
 • Sikrer et højt foderoptag
 • Styrker grisens immunforsvar

 

Pigi Gentle Fisk

 • Indeholder 5% fiskemel
 • God foderoptagelse
 • Oplagt til UK produktion, hvor plasma ikke er tilladt

Pigi Gentle Veg

 • Indeholder 6,5% HP 300 samt 5% Vilosoy
 • Skånsomme og letfordøjelige vegetabilske proteinkilder
 • Oplagt til OUA produktion, hvor plasma og fiskemel ikke er tilladt

Læs alt om startblandinger fra Vilomix

Uanset om du arbejder med et færdigfoder eller et koncentrat som startblanding, har vi sammensat produkter, der dækker dit behov for at tilsikre høj tilvækst ved dine patte- og fravænningsgrise.

Fælles for alle produkter er, at der ikke er gået på kompromis med komponenterne. Uanset om der er tale om korn, proteiner, tilsætningsstoffer, vitaminer eller laktose, er højkvalitetskomponenter udvalgt.

Hvis du vil vide mere om startblandinger fra Vilomix, kan du downloade brochuren!

Gratis sæt doseringsskovle

Med dette sæt doseringsskovle bliver det nemt at spare på startblandingsfoderet - og samtidigt sikre hyppige, små fodringer

Kontakt os

Stærk faglig rådgivning er en fast bestanddel hos Vilomix, og foderoptimering er en dynamisk proces, der kræver tæt dialog for at opnå topresultater. 

Kontakt os helt uforpligtende for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opnå gode resultater i din besætning.

Jens Svendgaard
Seniorrådgiver
+ 45 4044 7815
jsve@vilomix.dk

Janni Fjeldbo
Rådgiver
+ 45 2894 9824
jafj@vilomix.dk
 

Jens Bols Hansen
Rådgiver
+ 45 4015 0110
jbh@vilomix.dk

Poul Møller
Rådgiver
+ 45 4040 2852
pm@vilomix.dk

Bo Pedersen
Rådgiver
+ 45 2346 9745
bp@vilomix.dk

 

Mette Dahlmann Christensen
Rådgiver
​+45 2632 0829
mech@vilomix.dk