Agro Animal Show 2019

Vilomix Ukraine deltog i den 9. internationale udstilling Agro Animal Show - 2019

Messe

Vilomix introducerede, som de første i Ukraine, et ikke-injicerbart jernprodukt udviklet med det formål at optimere den potentielle vækst og forebygge jernmangel hos smågrise.
Vilomix standen var godt besøgt og blev en platform for forhandlinger og diskussioner af aktuelle spørgsmål om husdyrhold og fodring. Vi har haft besøg af både nye potentielle som gamle kunder og samarbejdspartnere. Mange kunder kom for at dele de positive resultater af implementeringen af ​​fodringsstrategien - udviklet af Vilomix specialister - og for at høre om nyheder.

Den internationale Agro Animal Show er den største professionelle messe inden for agroindustrien i Ukraine, som i år blev besøgt af mere end 18.200 mennesker fra 30 lande i verden. 570 virksomheder fra 23 lande i verden var repræsenteret på udstillingen.
Som led i udstillingen blev der afholdt mere end 30 seminarer om aktuelle udfordringer inden for agroindustrien i Ukraine. I januar 2019 producerede ukrainske bedrifter 224 tusind tons kød af enhver art, hvilket er 2,9% højere end i januar 2018.