den bedste foderløsning til enhver fase i dyrets liv

 
De ernæringsmæssige behov ændrer sig løbende med, hvilken livsfase koen er i, og derfor bliver foderoptimering en dynamisk proces, så det tilsikres, at koen hele tiden får tildelt de vitaminer og mineraler, den har behov for.

I Vilomix implementeres den nyeste viden og forskning i vores kvægmineraler og i vores rådgivning i stalden. Vi yder dig en seriøs suppleringsrådgivning omkring fodring, og med vores brede produktsortiment af vitamin- og mineralblandinger finder vi den rigtige løsning til din besætning, som forbedrer dine produktionsresultater.

Besætningsbesøg

Vi besøger dig efter behov og gerne sammen med dyrlægen eller din lokale fodringskonsulent. Rådgivningen består af et staldbesøg og efterfølgende gennemgang af produktionsnøgletal og aktuel fodring og vitamin- og mineralforsyning. Med baggrund i vores meget fleksible løsninger optimerer vi den mest optimale løsning til netop din besætning.

Vilomix rådgivningskoncept tilpasses dine behov
 

  • Staldgennemgang og foderanalyse
  • Optimering af mineralforsyningen til alle grupper af dyr ud fra aktuel fodring
  • Forslag til forbedringer af besætningens sundhed og produktion

Kontakt os

Stærk faglig rådgivning er en fast bestanddel hos Vilomix, og foderoptimering er en dynamisk proces, der kræver tæt dialog for at opnå topresultater. 

Kontakt os helt uforpligtende for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opnå gode resultater i din besætning.

Jesper Madsen
Produktchef, kvæg
+ 45 4038 1524
jm@vilomix.dk

Henrik Baymler
Rådgiver
+ 45 2844 7219
heba@vilomix.dk

Klaus Beier
Rådgiver
+45 2679 3850
klbe@vilomix.dk

Thomas Rosenberg
Rådgiver
+ 45 2048 0507
tr@vilomix.dk