kvægmineraler tilpasset koens cyklus

Koens behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler ændrer sig igennem laktationen og drægtigheden. Derfor er det vigtigt at optimere foderet løbende igennem koens livscyklus.

Koens immunforsvar er mest udsat i forbindelse med kælvning, hvorfor det er vigtigt at sikre en ekstra god forsyning i den tidlige laktation.

Senere i laktationen er det vigtigt, at koens behov bliver dækket, og at bl.a. klovstyrken fastholdes, og at immunforsvaret fortsat stimuleres.

I goldperioden skal man huske på, at det er både koens og kalvens behov, der skal tages hensyn til igennem mineraltildelingen.

Vilomix tilbyder et komplet sortiment af kvægmineraler af høj kvalitet:

Vilomin Special: 

Udgør vores specialløsning og er altid tilpasset de aktuelle fodermidler på bedriften og dyrenes behov. Derudover med udvalgte tilsætningsstoffer og råvarer.

Novamin Standard:

Den gode standardløsning der dækker de fleste fodringssituationer. Med udvalgte tilsætningsstoffer og råvarer som mikromineraler på sulfatbasis og højt opløseligt MgO. Prof-blandinger med ekstra biotin, naturligt E-vitamin og organisk selen.
Blandinger også til kvier og goldkøer.

Komin Type:

Den billigste løsning. Optimeret efter gennemsnitkoens behov. Altid sammensat efter Dansk Kvægs retningslinier.

Orgamin Økologisk:

Type- og standardblanding til økologiske besætninger. Sammensat efter Dansk Kvægs retningslinier.

Kvægmineraler fra Vilomix

I Vilomix implementeres den nyeste viden og forskning i mineralfoderet og i vores rådgivning i stalden. Vi yder dig en seriøs suppleringsrådgivning omkring fodring og management, og med vores brede produktsortiment af mineralfoder finder vi den rette løsning til din besætning.

Kontakt os

Stærk faglig rådgivning er en fast bestanddel hos Vilomix, og foderoptimering er en dynamisk proces, der kræver tæt dialog for at opnå topresultater. 

Kontakt os helt uforpligtende for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opnå gode resultater i din besætning.

Jesper Madsen
Produktchef, kvæg
+ 45 4038 1524
jm@vilomix.dk

Henrik Baymler
Rådgiver
+ 45 2844 7219
heba@vilomix.dk

Klaus Beier
Rådgiver
+45 2679 3850
klbe@vilomix.dk

Thomas Rosenberg
Rådgiver
+ 45 2048 0507
tr@vilomix.dk