« Tilbage


Danish Agro og LEMKEN udvider samarbejdet i Danmark

06-11-2018

Fem maskinforretninger udvider deres tilbud med den komplette portefølje af redskaber fra tyske LEMKEN.

Fra november 2018 udvider fem maskinforretninger, som Danish Agro er medejer af, deres tilbud med den komplette portefølje af redskaber fra tyske LEMKEN. 

I Nordjylland er ALMAS AGRO allerede LEMKEN-forhandler og nu starter også Vinderup Maskinforretning, Traktor & Høstspecialisten, AP Jørgensen samt Ringe Maskinforretning salget af de stærke tyske kvalitets-redskaber. 

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er tilfreds med aftalen, da LEMKENs kvalitetsredskabs-program supplerer det øvrige  program fra blandt andet CLAAS perfekt.

- LEMKEN producerer redskaber af høj kvalitet. Ydermere er det en familieejet virksomhed med stærke traditioner og en kultur, der er et godt match til os. Vi deler de samme ambitioner om at gøre en forskel for de landmænd, vi samarbejder med. Vi har allerede et godt og stærkt samarbejde med LEMKEN i Sverige og Norge, samt Baltikum siger han.

Salgschef i LEMKEN Danmark , Nis Peter Albrechtsen, ser også store perspektiver i aftalen.

- Vi er glade for aftalen med de 5 af Danish Agros forhandlere i Danmark, hvor LEMKEN er etableret igennem mange årtier.  Vi har allerede et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med Danish Agro i andre lande. Med Danish Agro og vores bestående forhandlere er vores kunder sikret et langsigtet, professionelt salgs- og servicesetup, som vil komme danske landmænd til gode. Vi ser frem til at udvikle vores aktiviteter sammen med Danish Agro, siger han.


Generic placeholder image

Hidtil bedste årsresultat

3. februar 2015

Koncernen har konstant fokus på at skabe de bedste betingelser for resultatskabelse og værditilvækst hos sine kunder og ejere, og her er et sundt økon

Læs mere

Generic placeholder image

Udvidet premix og vitamin samarbejde

14. august 2014

Danish Agro og Vestjyllands Andels fællesejede selskab, Vilomix International Holding A/S, har netop købt 25 % af aktierne i den tyske premix og vitam

Læs mere

prev next