« Tilbage


Endnu et skib med råvarer til Vilomix kom i havn

03-07-2019

Vilomix modtager jævnligt skibsladninger med råvarer til vores produktion og mandag lossede skibet Cito 1.700 tons magnesiumoxyd...

Vilomix modtager jævnligt skibsladninger med råvarer til vores produktion og mandag den 24. juni lossede skibet Cito 1.700 tons magnesiumoxyd, som blev lagt på lager i Danish Agros faciliteter på havnen i Aarhus. Indkøber Rasmus Lau Sørensen og produktchef Jesper Madsen, Vilomix, modtog skibet med Magnesiumoxyd fra Holland.

Stort indkøb giver lave priser
Vilomix og DLA gruppen samarbejder om indkøb af råvarer, hvilket betyder, at der kan samles en betydelig indkøbsvolumen, som giver gode indkøbspriser. Magnesiumoxyd er et vigtigt mineralstof til kreaturer, og distribueres både til fabrikkerne der laver foder og til produktionen af mineralfoder.

Kvalitet
Kvalitet er noget af det vigtigste for Vilomix. Derfor bliver alle nye leverandører og råvarer godkendt inden levering til Vilomix. Som her, hvor der er tale om magnesiumoxyd, er der foretaget kontrol af opløselighed og indhold af magnesium for at sikre, at der kun anvendes de bedste råvarer. Ydermere bliver der kontrolleret for uønskede stoffer jf. EU’s foderstoflovgivning.