VILOMIX - special feed divisionen i danish agro

Hos Vilomix leverer vi kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger, der kombineret med innovative foderadditiver giver gode resultater for dig som landmand. Alle vores løsninger baseres på stærk ernæringsmæssig og kundefokuseret rådgivning - og udgør kernen i måden, hvorpå Vilomix arbejder.

Igennem de seneste over 40 år har Vilomix udviklet sig til at blive en af de førende udbydere af innovative premix løsninger internationalt.

Udover stærke premix løsninger tilbyder vi også kvalitetskoncentrater, mælkeerstatninger og hygiejneprodukter til landmanden. 

Kvaliteten af vores produkter er helt essential for, at vores kunders dyr trives - og i Vilomix går vi ikke på kompromis! Med vores GMP+ certificering er du som kunde garanteret højkvalitets foderløsninger.

Vilomix blev grundlagt i 1979 og har i dag mere end 500 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Letland, Polen, Serbien, Rumænien, Bulgarien, Ukraine, Kina, Brasilien og Paraguay.

Vilomix er en del af Danish Agro koncernen

Mørkeblå: Produktionssteder og salgskontorer
Mellemblå: Salgskontorer

PREMIX/FODER

Vilomix leverer vitamin- og mineralblandinger (premix), råvarer og andre foderløsninger

FARM SUPPLY

Vilofarm og Trinol er også en del af Vilomix Gruppen. Vilofarm leverer farm supply produkter, mens Trinol leverer insekt- og skadedyrsbekæmpelsesprodukter.

GENETIK

Hatting Agro A/S er en del af Vilomix Gruppen og er den største producent af ornesæd til kunstig inseminering i Europa.

 

VETERINÆRMEDICIN

Vilovet er en del af Vilomix Gruppen og leverer veterinærmedicin og vacciner i Danmark

en sundere besætning og øget produktivitet med:

vil du vide mere om vilomix? 


Mineralblandinger er en vital del af det kerneprodukt, vi leverer. Det udgør en lille del af foderet - men har potentialet til at gøre en stor forskel ift. effektiviteten af foderet.

Læs mere om vores tilgang i brochuren.

Fodring - også til fremtiden

Hos Vilomix leverer vi kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger, der kombineret med innovative foderadditiver giver gode resultater for dig som landmand. Alle vores løsninger baseres på stærk ernæringsmæssig og kundefokuseret rådgivning. Alt sammen udgør det kernen i måden, hvorpå Vilomix arbejder.

Igennem de seneste over 40 år har Vilomix udviklet sig til at blive en af de førende udbydere af innovative premix løsninger internationalt.

Udover stærke premix løsninger tilbyder vi også kvalitetskoncentrater, mælkeerstatninger og hygiejneprodukter til besætningen. 

Se vores video omkring hvordan vi arbejder!