kvalitet i alt hvad vi gør

Alle Vilomix produkter er baseret på højkvalitetsingredienser og produceret i overensstemmelse med strikte internationale standarder - altsammen for at skabe høj sikkerhed for både dyr, mennesker og miljøet. 

På Vilomix´ danske fabrikker samt vores fabrikker i Sverige, Norge og Letland er vi GMP+ certificerede.

Vilomix har altid haft et stærkt kvalitetsfokus - også i relation til indkøbte råvarer. Alle vores kunder kan trygt regne med, at vores produkter er af høj og dokumenteret kvalitet. 

Fuld sporbarhed starter ved råvarerne og slutter ved det endelige produkt. Alle indkomne råvarer scannes og registreres. Referenceprøver udtages for alle råvarer - ligesom analysetests sker i overensstemmelse med en analyseplan.

Vores receptkontrol og vores produktionssystem sikrer høj ensartethed. Vores certificerede kvalitetssystem sikrer, at alle processer følges nøje. 

Fodersikkerhed er af stor vigtighed, og for os er det en selvfølge, at produkterne produceres og opbevares i et lukket miljø.

Tag et kig ind i vores premix produktion !

I Vilomix har vi produktionssteder rundt omkring i Europa og Sydamerika. Den danske fabrik i Lime har den største kapacitet og leverer premix og foderløsninger til kunder i Danmark og internationalt.

Se videoen og kom med indenfor og se hvordan vi producerer kundetilpassede foderløsninger 24/7.

På alle vores fabrikker har vi et stort fokus på sporbarhed og kvalitet, så vi altid leverer effektive og højkvalitetsprodukter til din besætning.

sikker og troværdig

Alle produkter fra Vilomix er baseret på højkvalitets ingredienser og er produceret i overensstemmelse med strikte internationale standarder for at tilsikre høj sikkerhed for dyr, mennesker og miljø.

Kvaliteten af vores produkter er helt essential for, at vores kunders dyr trives - og i Vilomix går vi ikke på kompromis!

Vibeke Damgaard Nielsen

Kvalitetschef, Vilomix
Vibeke Damgaard Nielsen