Mød Thea vores praktikant

I uge 46 har Vilovet, Vilofarm, og Vilomix besøg af Thea, som kommer fra Viborg private Realskole. 


Jeg hedder Thea Haahr, jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse på Viborg private Realskole, og vi skal i denne uge ud i praktik hos firmaer. Formålet ved at vi skal ud i praktik er, at vi kommer ud til de mennesker der faktisk laver det, vi evt. går og drømmer om. Så de kan vise os hvad de laver i deres hverdag.

Jeg har en stor interesse både for økonomi og marketing. Så derfor var det en super mulighed for mig at komme her ud til Vilomix og lære mere om hjemmesider og marketing.

Når sådan en lang skoledag så endelig er slut, har jeg også et arbejde. Jeg arbejder i en skobutik i Viborg 3 gange om ugen, og er utroligt glad for det. Jeg har lært en masse nye ting om mig selv. Fordi jeg nemlig er blevet udfordret på en anden måde end jeg bliver til dagligt. Og så elsker jeg at være kreativ på alle mulige måder.

Jeg har siden jeg har været helt lille elsket at danse. Jeg har gået til gymnastik og det har så indenfor de følgende år udviklet sig til rytmegymnastik. Jeg har så valgt at holde en pause i år, fordi jeg ikke rigtig har tiden til det, med hensyn til lektier, arbejde, og busture frem og tilbage. Men jeg stopper dog ikke helt, jeg skal efter 9. klasse på Gudenaadalens efterskole. Hvor jeg kommer til at lave rytme gymnastik i et helt år. Og hold op hvor jeg glæder mig.

Opgaver jeg har lavet i min praktikperiode

Thea

Thea Haahr, 15 år

Viborg private Realskole