Profil

Vilomix har siden 1979 udviklet sig til en af de førende udbydere af premix og viden til foderstofindustrien og professionelle husdyrproducenter og aqua kulturer i Danmark og på det internationale marked. 

Vilomix har viden om næringsstoffer, og hvordan de skal kombineres for at udgøre et næringsrigt foder, der giver optimal produktion for husdyrsproducenten, og som belaster miljøet minimalt.

Kendskab til råvarernes renhed, opløselighed og fordøjelighed er nøglen til rigtigt kombineret foder. Den viden samt kendskabet til dyrets fysiske næringsbehov, sundhed og nærmiljø, er udgangspunktet for en effektiv og rentabel produktion hos landmanden.

Vilomix produkter er i høj grad med til at skabe sunde fødevarer. Vilomix godkender alle leverandører og kontrolanalyserer alle råvarer, og der er fuld sporbarhed fra råvare til færdigvare. Et batchnummersystem og et stregkodesystem sikrer, at der altid kan spores en råvare i en færdigvare tilbage til en leverandør. Vilomix kvalitetsstyringssystem er grundigt beskrevet i ISO 9001 certificering og indarbejdet som en naturlig del af hverdagen i Vilomix. Vilomix er FAMI-QS certificeret.