Vitaminpillen - i stalden med vilomix

Dyk ned i landbrugsverdenen med vores podcast Vitaminpillen - I stalden med Vilomix.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan vi kan sikre, at vores kvæg og grise trives og yder deres bedste? Så er du kommet til det rigtige sted!

I "Vitaminpillen - I stalden med Vilomix" tager vores kvægrådgiver, Henrik Baymler, og vores griserådgiver, Julie Holsbo, dig med på en spændende rejse ind i landbrugsverdenen. Sammen med Landbrugspodcasten udforsker vi foder, mineraler og meget mere, alt sammen med det ultimative mål om at optimere dyrenes velvære.

Henrik Baymler bringer sin omfattende erfaring med Jerseykøer og en lang historie inden for kvægsektoren med fokus på fodring og management ind i vores podcast. I Vilomix arbejder han på at optimere mineraler, management og fodring til køer.

Julie Holsbo er en erfaren landmand, og med sin ekspertise inden for grise bringer hun sin viden til bordet. Hun har blandt andet undervist på landbrugsskole og har mange års erfaring inden for grovvarebranchen. Som foderrådgiver i Vilomix arbejder hun med management, fodring og skræddersyede foderløsninger til grise.

Vi tror på at bryde grænserne mellem kvæg og grise og lære fra hinanden, for at skabe de bedst mulige forhold for vores dyr. Vores mål er at dele denne viden med dig gennem vores podcast, "Vitaminpillen - I stalden med Vilomix."

Så tøv ikke med at lytte med, mens vi udforsker og diskuterer de nyeste tendenser og bedste praksis inden for landbrug, foder og management.

Velkommen til en dybere forståelse af landbrugets verden med "Vitaminpillen - I stalden med Vilomix!"

Nysgerrig på hvad vi kommer til at snakke om i vores podcast? Så kan du lytte til vores pilotepisode her.

Hokuspokusmidler?

Alt der støver!

Har du benproblemer?

Fra farestald til klimastald

Jagten på den gode slagtegris

Den gode fodring i farestalden