Have/Park ekspedient/sælger

Søger du nye udfordringer, og har du kendskab til have/park maskiner?
Kan du se dig selv i et job med gode udviklingsmuligheder, hvor servicering af kunder er i højsædet? Så er det dig, vi leder efter!

 

I Traktor- og Høstspecialisten A/S søger vi lige nu en Have/Park ekspedient/sælger til vores forretning i Kolding. Her bliver du en del af en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater, men samtidig plads til et godt grin med kollegaerne.

 

Hvad bliver du en del af?

Have/Park afdelingen er en nøglefunktion i vores virksomhed, som vi ønsker at udvikle. Du bliver en del af et team, som servicerer kommuner, anlægsgartnere, entreprenører, boligforeninger og andre brugere af Have/Park maskiner.
 

Som Have/Park ekspedient/sælger vil du få ansvaret for at ekspedere Have/Park dele og maskiner både pr. telefon, over disken, til vores eget værksted og som udekørende sælger.

 

Der er flere indgange til stillingen, men vigtigst er, at du har interesse og kendskab til Have/Park maskiner.
Erfaring med Have/Park segmentet er en fordel, men ikke et krav – vi skal nok lærer dig op!
En dynamisk hverdag med fokus på en god og effektiv ekspedition.

 

Arbejdsopgave og ansvarsområde
Salg af Have/Park maskiner – i forretningen og ude i distriktet.
Ekspedition af interne og eksterne kunder.
Bestilling/indkøb.
Lagerstyring.
Opsøgende salg 2-3 dage/uge.

 

Din profil
Som person er du service-minded, selvstændig og følger opgaverne til dørs. Du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv ekspedition og sætter en ære i at yde god kundeservice, samt skabe gode kunderelationer. Du behersker IT på brugerniveau og trives i en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens

 

Vi tilbyder:
Traktor- og Høstspecialisten er en del af Danish Agro Machinery. Vores fundament bygger på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

 

Vi tilbyder blandt andet fleksibel arbejdstid, mulighed for efteruddannelse og ikke mindst et godt kollegaskab. Vi er international landbrugskoncern, som nu får extra fokus på Have/Park segmentet i Danmark.

 

Er du interesseret?

Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – til at søge stillingen.

 

Vi håber at høre fra dig!

 

Danish Agro Machinery

Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden.  Og for medarbejderne.

 

Traktor- og Høstspecialisten er en del af Danish Agro koncernen, hvor vi er mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig.

Jobinfo

Arbejdsplads
Traktor & Høstspecialisten A/S
Ambolten 35, 6000 Kolding, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

John Vinkler

Eftermarkedschef - Reservedele

+45 2787 3820

jov@tohs.dk