Solvita TMR Cool holder fuldfoderet friskt og køligt

Har du svært ved i sommerhalvåret at holde fuldfoderet friskt og køligt?

Sommerens høje temperaturer og luftfugtighed stimulerer væksten af bakterier, gær og skimmel, der naturligt findes i foderet. Fibre, kulhydrat og protein nedbrydes, energien forsvinder ud af foderet, og det bliver varmt. Foderrationen bliver forringet og mere uappetitlig og koens energioptag reduceres.

Kombinationen af Ca-propionat, Ca-Na-formiat og kaliumsorbat begrænser væksten af bakterier, gær og skimmel i foderet, så nedbrydning af foderet undgås.

 

God ensilagekvalitet

Fokus på høj foderhygiejne

God fodermanagement

Brug et tørsyremix

Varme i fuldfoderet?


Med forårets og sommerens stigende temperaturer og luftfugtighed stimuleres væksten af bakterier, gær og skimmel, der naturligt findes i foderet. Fibre, kulhydrat og protein nedbrydes, energien forsvinder ud af foderet, og det bliver varmt. Foderrationen bliver forringet og mere uappetitlig og koens energioptag reduceres.

Med en stærk kombination af tørsyrer i produktet Solvita TMR Cool begrænses væksten af bakterier, gær og skimmel i foderet, så nedbrydning af foderet undgås.

Fakta om Solvita TMR Cool
 

  • Solvita TMR Cool har en nem og sikker dosering, leveres i 25 kg sække og iblandes med 1-5 kg pr ton fuldfoder (TMR). Alternativt tilsættes Solvita TMR Cool dit mineralfoder.
     
  • Produktet må anvendes uden HACCP.
     
  • Produktet må ikke anvendes i økologiske besætninger.

Undgå varme i fuldfoderet

Varme i fuldfoderet er et typisk problem i sommermånederne. Årsagen er en kraftig vækst af de mikroorganismer; bakterier, skimmel og gær, der naturligt findes i ensilagen.

Kontakt os

Stærk faglig rådgivning er en fast bestanddel hos Vilomix, og foderoptimering er en dynamisk proces, der kræver tæt dialog for at opnå topresultater. 

Kontakt os helt uforpligtende for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at opnå gode resultater i din besætning.

Jesper Madsen
Produktchef, kvæg
+ 45 4038 1524
jm@vilomix.dk

Henrik Baymler
Rådgiver
+ 45 2844 7219
heba@vilomix.dk

Klaus Beier
Rådgiver
+45 2679 3850
klbe@vilomix.dk

Thomas Rosenberg
Rådgiver
+ 45 2048 0507
tr@vilomix.dk

Nichlas Brümmer
Salgssupporter
+ 45 6026 7696 
nibr@vilomix.dk