PIGS365 - DYNAMISKE DATA PÅ DAGLIG BASIS

I samarbejde med Danish Agro har vi anerkendt den betydelige værdi i anvendelsen af dynamiske data, der leverer griseproducenterne daglige opdateringer om grisene. Vi tager nu det næste skridt ved at udvide vores samarbejde med IQinABox for at introducere PIGS365. Dette giver os mulighed for at tilbyde vores kunder dynamiske data ikke kun om slagtegrise, men også om smågrise.

PIGS365 repræsenterer en ny løsning for griseproducenter, bygget på avanceret databehandling fra IQinABox. Denne integrerede løsning omfatter alle tilgængelige datakilder og behandler informationen for både smågrise og slagtegrise. Uanset om griseproducenterne selv blander foderet eller benytter færdigfoder, uanset hvilket slagteri de forsyner, tilbyder PIGS365 en løsning der omfatter det hele.

Det afgørende element ved dynamiske data er evnen til at overvåge den konstante produktionsudvikling og øjeblikkeligt observere virkningerne af landmændenes handlinger. Dette giver en langt mere solid basis for produktionsoptimering og kontinuerlig sikring af grisenes vækst.

Vi har stor fokus på at få grisene godt fra start og skræddersy foderblandinger til hver enkelt kundes behov. PIGS365 giver os mulighed for at generere dynamiske estimater, som leverer data, der visualiserer resultaterne af smågrisefoderoptimering. Vi har tidligere haft god erfaring med estimater fra slagtegris-løsningen og ser nu frem til at tilbyde samme fordel til smågrise.

Hvordan fungerer PIGS365?

PIGS365 fungerer på den måde, at den centraliserer al data fra den enkelte grisebedrift på ét sted. Vilomix indsender foderdata til løsningen og slagterierne bidrager med oplysninger om grisene, såsom vægt, og antallet der sendes til slagtning fra hver enkelt bedrift. Alle disse oplysninger er derefter øjeblikkeligt tilgængelige på dit personlige dashboard, hvorfra du kan generere rapporter om grisenes daglige tilvækst og foderforbrug.

Du kan læse alle data med det samme. Der er ingen ventetid på at modtage gamle oplysninger via E-kontrol efter 3 måneder, hvilket gør at du kan hurtigt kan handle på det, hvis der opstår problemer.

Før kunne landmændene se data som kvartalsvise nedslag, men PIGS365 giver landmændene mulighed for på et endnu mere oplyst grundlag at overvåge eksempelvis grisenes trivsel, foderforbrug og tilvækst, reagere hurtigt og handle herefter.

Niels Erik Olesen

Salgschef, Skandinavien - Vilomix
Niels Erik Olesen

Fordele ved PIGS365

DYNAMISKE DATA PÅ SLAGTEGRISE

SE EFFEKTERNE AF DE ÆNDRINGER DU LAVER DIREKTE PÅ PLATFORMEN

DYNAMISKE DATA PÅ SMÅGRISE

DATA DER SYNLIGGØR RESULTATERNE AF OPTIMERING AF FODERET TIL SMÅGRISE

TIL ALLE GRISEPRODUCENTER UANSET SLAGTERI

OVERVÅGNING AF GRISENES FODERFORBRUG OG TILVÆKST, REAGERE HURTIGT OG HANDLE HEREFTER

Hvordan hører jeg mere om PIGS365?

Kontakt din Vilomix rådgiver her og vi står klar til at hjælpe dig:

Jens Svendgaard
Seniorrådgiver
+ 45 4044 7815
jsve@vilomix.dk

Janni Fjeldbo
Rådgiver
​+45 2894 9824
jafj@vilomix.dk
 

Jens Bols Hansen
Rådgiver
+ 45 4015 0110
jbh@vilomix.dk

Poul Møller
Rådgiver
+ 45 4040 2852
pm@vilomix.dk

Bo Pedersen
Rådgiver
+ 45 2346 9745
bp@vilomix.dk

 

Mette Dahlmann Christensen
Rådgiver
​+45 2632 0829
mech@vilomix.dk