digitale løsninger


I Danish Agro koncernen er der mange spændende digitale projekter i gang ift. at gøre det lettere for dig som landmand at understøtte din produktion med data og viden.

Ét af dem er SiloInsite, der kan hjælpe dig som landmand til at træffe gode og databaserede beslutninger.

SiloInsite - En løsning til visuel og digital monitorering af din silo

Med SiloInsite bliver det nemmere at få bestilt foder i rette tid.

Spar tid, penge og få hjælp til rettidig omhu ved automatisering af dit arbejde. En digital løsning til monitorering af dine siloer - med visuel inspektion.

Det er nemt at komme i gang

Vi monterer en sensor øverst på din silo, og du kan herefter aflæse målingerne direkte på din PC, eller telefon med en ny måling hver time - allerede samme dag. Ved brug af sensoren dannes et 3D billede af siloens indhold. Sensoren er kalibreret med siloens mål og udformning og beregner indholdets rumfang og vægt, med en præcision på ca. 95%. 

Energimæssigt kommer du ikke til at bruge mere strømforbrug end din mobiltelefon, eller pc skal bruge i drift. 

Som en sidegevinst får du med din sensor et integreret kamera, der giver mulighed for hele tiden at se, hvordan der ser ud i dine siloer. 

Kilde: Danish agro, Siloinsite dashboard screenshot

SiloInsite - Fjernovervågning & styringssystem til husdyrbrugernes siloer

SiloInsite er en prisvenlig plug&sense-løsning der vil reducere logistikomkostningerne og CO2-emissionerne i forbindelse med genopfyldningsprocessen af fodersiloerne med op til 25%.

Med SiloInsite, modtager du en notifikation i din mobiltelefon, så du kan sende genopfyldningsordrer med et enkelt klik. 

kundecase med Jonas Juhl

Der er stor værdi for den enkelte landmand i besparelser på transportomkostninger samt hele koordineringen og logistik mellem landmand og leverandør, samtidig med at man undgår forgæves kørsel, overfyldte siloer eller tomløb i siloerne.

Svineproducent Jonas Juhl ser mange fordele ved digital dataindsamling i svineproduktionen og digital monitorering af hans siloer.

Fordele ved SiloInsite

Hurtigt overblik over restmængden i din silo
Sensoren kan tage billeder ned i siloen og dermed fungere som et supplement til en visuel inspektion.
Sensoren måler temperatur og luftfugtighed øverst i siloen, hvilket kan give en idé om de forhold foderet opbevares under.
Systemet kan give data på foderforbrug.

Det er tydeligt at se på skærmen, hvor meget foder der er i siloen, om siloen er ren eller beskidt, om der er dannet bro i siloen og endda om der er afblanding. Så det er et rimelig klart billede - forklarer svineproducenten Jacob Wrang Rasmussen

Foto: Camilla Bønløkke, Effektivtlandbrug A/S

Hvordan bestiller jeg en Siloinsite løsning?

Kontakt din Vilomix rådgiver her og hør mere

Jesper Madsen
Produktchef, kvæg
+ 45 4038 1524
jm@vilomix.dk

Henrik Baymler
Rådgiver
+ 45 2844 7219
heba@vilomix.dk

Klaus Beier
Rådgiver
+45 2679 3850
klbe@vilomix.dk

Thomas Rosenberg
Rådgiver
+ 45 2048 0507
tr@vilomix.dk