Startblandinger

Gode startblandinger af højeste kvalitet med fokus på højtfordøjelige ingredienser

Når pattegrisen har fået råmælk og er kommet godt i gang med at die, er der mange fordele ved at supplere soens mælk med en velsmagende startblanding.

Foderoptaget er afgørende for, om smågrisen kommer godt i gang i klimastalden. Forsøg viser, at grisen i gennemsnit vokser 50 gram mere efter fravænning, når den har ”lært” at æde i farestalden.

Samlet set er det en god rettesnor at gå efter et foderoptag på 0,90 FEsv/dag i gennemsnit fra 6-30 kg.

Kommer pattegrisen ikke godt i gang med at æde i farestalden, betyder det ofte, at man må bruge det dyre startfoder i en længere periode – og det koster på bundlinjen.

Sammensætning og indholdet er i top!

Startblandinger fra Vilomix er sammensat af råvarer med høj foderværdi for patte- og fravænningsgrise og er målrettet til anvendelse i både fare- og start-klimastald. Udover kvalitetsråvarer med høj fordøjelighed indeholder vores blandinger forskellige tilsætningsstoffer, der fremmer trivsel og tilvækst.

Læs om startblandinger fra Vilomix her:

Power Pig Yoghurt

Vilomix Power Yoghurt er designet til besætninger med fuld fart på tilvæksten og med fokus på foderforbrug. Der indgår op til seks forskellige proteinkilder alle med høj fordøjelighed - bl.a. yoghurt, blodplasma og fiskemel. Blandingerne sætter skub i tilvæksten uden at gå på kompromis med grisens trivsel.

Gentle-serien

Startblandinger, der får grisen godt i gang med at æde, samtidig med at trivsel er i fokus.
Gentle-blandingerne er sammensat på samme måde som Power-serien, men er lavere i std fordøjeligt råprotein. Derudover indeholder blandingerne BioPro Antibac, som er en blanding af organiske syrer og fedtsyrer, der sammen skaber en god mikrobiel balance i mave-tarmsystemet.

Vil du vide mere om startblandinger fra Vilomix?

Kontakt os for at høre mere