Om rekrutteringsprocessen

På denne side vil vi præsentere, hvordan vores rekrutteringsproces forløber. De grundlæggende trin står beskrevet nedenfor. Derudover kan der være lokale variationer.

Send din ansøgning via hjemmesiden

Når du søger en ledig stilling hos Vilomix, skal din ansøgning altid sendes elektronisk via et link i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Ønsker du at søge uopfordret, kan du læse mere om, hvordan den proces forløber her.

Screeningsproces

I den indledende screeningsproces evaluerer vi din ansøgning og CV. Vi kigger på din tidligere joberfaring, uddannelse, fritidsaktiviteter, og hvad der ellers er relevant i forhold til at evaluere dit match i forhold til det konkrete job. 

Alle ansøgninger, vi modtager, håndteres med respekt og i streng fortrolighed.
Hvis du ikke er inviteret til en personlig samtale, får du et skriftligt afslag til den mail, som du har registreret ved din ansøgning.

Samtaler

Når vi rekrutterer funktionærer og ledere, afholder vi to samtaler. Invitationen til samtaler sker via vores rekrutteringssystem. 

Ved første samtale ønsker vi at få et grundigt indtryk af dig, dine forventninger og kvalifikationer. Du får et indblik i jobbets opgaver, Danish Agro som arbejdsplads og vores kultur og værdier.

Når vi har evalueret første runde af samtaler, inviteres 2-4 kandidater til 2. samtale.

Ved anden samtale går vi mere i dybden med dine faglige og personlige kvalifikationer, og du vil forud for samtalen blive bedt om at gennemføre en personlighedstest, som vi inddrager i samtalen. Vi ønsker at finde det rigtige match, og dette bruger vi blandt andet personlighedstesten til.

Vores forventning til samtalerne er at lære dig og dine kvalifikationer bedre at kende. Vi vil blandt andet spørge ind til din tidligere erfaring, din motivation, dine resultater og dine forventninger til den nye rolle. Vi forventer, at vores dialog er åben og ærlig, idet vores ønske er at finde den rigtige til jobbet. 

Under samtalerne vil vi også fortælle om rammerne og mulighederne i jobbet samt fortælle om teamet og afdelingen. Alt dette så du bedre kan vurdere, om dette matcher dine ønsker og behov. 

Referencer

Som led i vores evaluering og søgningen efter den rette til jobbet, indsamler vi referencer fra tidligere ansættelser. Dette er for at lære mere om dine resultater, faglige kompetencer samt personlige egenskaber. Du vil sandsynligvis som led i rekrutteringsprocessen blive spurgt ind til potentielle referencer, og dermed indsamler vi referencer efter aftale med dig.

Du er meget velkommen til at vedhæfte udtalelser og lignende, når du søger en stilling hos os. 

Ansættelse

Hvis vi tilbyder dig jobbet, vil den ansættende leder kontakte dig direkte. Vi vil hurtigst muligt derefter sende dig en ansættelseskontrakt.

Når vi har en ansættelseskontrakt retur, vil du hurtigt derefter få adgang til vores onboardingplatform. 

Såfremt du har været til samtale og desværre ikke bliver tilbudt jobbet, vil den ansættende leder eller HR kontakte dig direkte. Har du ikke været inviteret til samtale, modtager du et skriftlig afslag pr. mail. 
 

Hvornår får du svar

Når din ansøgning er sendt, vil du altid umiddelbart efter få en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Herefter kan ventetiden føles lang, da selve behandlingen af ansøgningerne kræver ressourcer og tid. Hele rekrutteringsprocessen kan tage flere uger, men vi arbejder altid på at give hurtig besked om, hvorvidt du er gået videre i processen. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.