Praktikant til værdibaseret salg

Vil du afprøve din teoretiske viden i praksis? Tag din praktik i en international landbrugskoncern og omsæt din faglighed i en hverdag præget af værdibaseret salg.

Som praktikant i Danish Agro vil du fra første dag indgå i dagligdagen og få fornemmelsen af at arbejde tværgående i en spændende virksomhed.

Du bliver tilknyttet en praktikansvarlig, der sørger for at fastlægge et praktikforløb, der er tilpasset dine interesser og kompetencer. Du får et selvstændigt projekt, du kan arbejde med i perioden, og du vil desuden tage del i de øvrige arbejdsopgaver i afdelingen. Tilsammen giver det dig et bredt indblik i, hvordan hverdagen som en del af vores rådgivende salgsstyrke ser ud.

Du vil bl.a. få indsigt i og beskæftige dig med: 

  • Værdibaseret, strategisk salg 
  • Målgruppeforståelse og kunderejsen
  • Forhandling og formidling
  • Snitfladerne mellem salg og marketing 
  • Sammenspil mellem selskaberne i Danish Agro koncernen

Hvem er du?
Du er i gang med en uddannelse inden for markedsføringsøkonomi, salg eller jordbrug, og ønsker at anvende din teoretiske viden i praksis. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og har lyst til at lære. 

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!
 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Bonnet

Employer Branding Konsulent

+45 4073 1018

heij@danishagro.dk

Heidi Bonnet

Employer Branding Konsulent

+45 4073 1018

heij@danishagro.dk