Landbrugsmaskinmekaniker

Er du vores nye mekaniker til landbrugsmaskiner og vil du arbejde med nogen af branchens premium brands?

Så har du muligheden! Vi søger en ny kollegaer til vores værksted, som er placeret midt på Fyn. Herfra servicerer vi vores kunder og arbejder med førende landbrugsmaskiner som CLAAS, Lemken, Spearhead, Greentec, Bednar, Amazone, Samson, Fliegl og Köckerling. Desuden arbejder vi med entreprenørmaskiner fra CASE CONSTRUCTION. 

Som mekaniker hos os får du 30 kolleger og en hverdag med masser af udfordringer og værkstedshumor. Du kan være nyuddannet eller erfaren landbrugsmaskinmekaniker, men det er vigtigt at du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften. Dine opgaver bliver at servicere vores kunder enten ude ved kunden eller på værkstedet.

I løbet af en typisk dag arbejder du med at:

  • Klargøring af nye og brugte maskiner.
  • Servicere og vedligeholde landbrugsmaskiner på værkstedet og hos kunden.
  • Foretage eftersyn af maskiner.
  • Diagnosticere og fejlfinde.

Du skal være indstillet på, at der kan være overarbejde i højsæsonerne, især i høst. 

Din profil: 
Du er en selvstændig montør/mekaniker med gode sprogkundskaber. Du er energisk og trives i en travl hverdag med mange spændende udfordringer.  

Derudover ser vi gerne, at:

  • Du er kunde- og serviceminded 
  • Du vil tiltræde vagtordning når behovet opstår 
  • Du har kørekort (minimum kat. B) 
  • Kendskab til CLAAS er en fordel, men ikke et krav  

Vi tilbyder
Hos Ringe Maskinforretning bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Ringe Maskinforretning er en del af Danish Agro, hvor vi er mere end 5.200 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Ringe Maskinforretning
Nordbakken 5, 5750 Ringe, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Carsten Bogetoft Larsen

Værkfører

+45 63 62 22 52

cl@ringemaskinforretning.dk