Dedikeret Salgsrådgiver indenfor fagområdet grise

Brænder du for salg og kunderådgivning, og har du interesse for landbruget? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende international koncern, der skaber værdi for de danske landmænd? Så bliv vores nye Salgsrådgiver med grise som kerneområde!

I Danish Agro arbejder vi sammen om at skabe værdi for landmændene og sikre dem optimal udnyttelse af deres bedrift. Med en vision om at være markedsleder, søger vi en ny Salgsrådgiver til vores grisegruppe for at styrke salgsregion Jylland Midt/Syd. 

Du bliver del af et team, hvor der er rig mulighed for at udvikle og realisere dit potentiale – både fagligt og socialt. Vi hjælper hinanden på tværs af teamet og har en uformel tone. Med frihed under ansvar og højt til loftet, arbejder vi dedikeret for at nå vores mål gennem værdibaseret salg og rådgivning.

I Danish Agro er vi førende inden for innovative digitale løsninger til landbruget med blandt andet vores nye ProGrow, SiloInsite og PIGS365. Læs og hør mere om vores arbejde samt salgsorganisation her.

Værdiskabende Salgsrådgiver med ansvar for egen kundeportefølje
Som vores nye Salgsrådgiver i grisegruppen, vil du få ansvaret for egen kundeportefølje i et bestemt geografisk område, hvor du vil finde frem til de løsninger, der betyder noget for den enkelte kunde. I jobbet vil du derfor i høj grad opleve muligheden for at gøre en reel forskel for landmændene i dit område.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Rådgivning og salg indenfor grisefoder
  • Udarbejdelse af salgsbudgetter for egne kunder 
  • Resultatberegninger på vegne af kunderne 
  • Skabelse af gode og solide kunderelationer 
  • Rådgivning af vores digitale løsninger såsom ProGrow, SiloInsite og PIGS365

Serviceminded og tillidsskabende salgsprofil 
Der kan være mange indgange til stillingen. Din personlighed, viden og erfaring vægter højere end din uddannelsesmæssige baggrund. Vigtigst er, at du har kendskab til landbrugsbranchen – har du erfaring med netop gris er det et plus, men det er ikke et krav. I så fald klæder vi dig på fagligt ift. at kunne rådgive kunderne om de forskellige produkter/løsninger indenfor gris. 

Vi søger nogle energiske og dedikerede personer, som har fokus på kvalitet og god kundeservice. Du har lyst til at gøre en forskel og gør gerne en ekstra indsats for at kunden bliver tilfreds, fordi du simpelthen ikke kan lade være. Du er udadvendt, samarbejdsvillig, og du er god til at opbygge nye og tillidsfulde relationer.

Som person er du nysgerrig og har lyst til at udvikle dig personligt såvel som fagligt. Du har en positiv tilgang til tingene og ser muligheder og løsninger fremfor problemer. Du er struktureret og har en god forståelse for IT.

Vi tilbyder 
Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Har vi fanget din interesseret? 
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV allerede i dag eller hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og vi stopper søgningen, når de rette kandidater er fundet. Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
64FW+G3 Bording, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jens Kirkebække Larsen

Markedschef, grise

+45 2724 3602

jkl@danishagro.dk

Jens Kirkebække Larsen

Markedschef, grise

+45 2724 3602

jkl@danishagro.dk