Salgsrådgiver indenfor biogas

Brænder du for salg og kunderådgivning, og har du kendskab til biogas? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed, der skaber værdi for de danske landmænd og bidrager til den grønne omstilling? Så bliv vores nye Salgsrådgiver med biogas som kerneområde!

I Danish Agro arbejder vi sammen om at skabe værdi for landmændene og sikre dem optimal udnyttelse af deres bedrift. Biogas-produktion fylder mere i den Danske energiproduktion, og Danish Agro betjener alle typer anlæg, både landmandsejet og anlæg hvor der er flere eksterne ejere. Som Salgsrådgiver inden for biogas bliver du en del af Danish Agro Biogas Supply team.

Vi søger lige nu en Salgsrådgiver, som vil få har ansvaret for salg og rådgivning til vores kunder i Jylland syd for Skanderborg samt Fyn, Sjælland og Øerne.

Dit arbejdssted vil typisk være ud fra vores kontor i Galten, eller fra en af vores andre lokationer.

Værdiskabende salg og rådgivning
Som vores nye Salgsrådgiver vil du få ansvaret for at servicere vores mange kunder inklusiv nogle af de anlæg, som Danish Agro er medejer af, indenfor dit geografiske område.

”Der er tale om en stilling med rig mulighed for at præge sin egen hverdag, ligesom det bliver muligt at præge, hvordan Danish Agro Biogas Supply skal udvikle sig. Med frihed under ansvar og højt til loftet, arbejder vi dedikeret for at nå vores mål gennem værdibaseret salg og rådgivning”, siger Direktør Mads Kristensen, som du vil referer til.

Vores produktsortiment er fuldt dækkende, lige fra mindre komponenter til bulk produkter. Alle sammen taget fra Danish Agro´s stærke produktprogram, hvor kvalitet er i højsædet, eller sourcet specielt til produktion af biogas. Du vil derfor kunne tilbyde dine kunder en meget bred palette af de allerbedste produkter, som tilbydes i markedet, flere med eneforhandling i Danmark.

Serviceminded og tillidsskabende salgsprofil
Der kan være mange indgange til stillingen. Din personlighed, viden og erfaring vægter højere end din uddannelsesmæssige baggrund. Du har flere års erfaring med salg kombineret med kendskab og/eller stor interesse for biogas og biogasproduktion.

Som person er du udadvendt og energisk. Du er proaktiv og selvstændig. Du er god til at skabe tillidsfulde relationer og trives med en bred kontaktflade. Du kan samarbejde både internt og eksternt på forskellige niveauer.

”Vi søger en energisk og hårdtarbejdende person, som har fokus på kvalitet og god kundeservice. Du gør gerne en ekstra indsat for, at kunden bliver tilfreds, fordi du simpelthen ikke kan lade vær. Du elsker at møde nye mennesker, og du er god til at opbygge nye og tillidsfulde relationer”, uddyber Mads Kristensen.

Har vi fanget din interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV allerede i dag eller hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
Kornmarken 1, 8464 Galten, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Mads Kristensen

Direktør Biogas

+45 2373 1703

makr@danishagro.dk