Productdata & Stock coordinator

Har du en passion for stamdata, lagerstyring og kvalitet, og er du klar til at påtage dig et stort ansvar ? Motiveres du af at have mange bolde i luften og få tingene til at lykkedes? Så er du måske den kollega vi søger til vores team i Vilofarm.   

Hvad bliver du en del af?
Vilofarm er en del af Vilomix Group og fungerer som upstream selskab i Danish Agro Koncernen for Farm Supply produkter til landbrug og hobby. Vi er en forretning i rivende udvikling, der løbende udvider sortimentet af handelsvarer, lige fra de simple til mere know-how baserede produkter, der kræver rådgivning. Vi er drevet af holdånd, godt købmandskab og gode resultater, der kommer vores ejere til gode.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. I dit daglige arbejde vil du være en del af et team,  med spændende opgaver og gode udviklingsmuligheder. Vi lægger vægt på et god arbejdsmiljø og tilbyder en lønpakke med pension og sundhedssikring. Dit primære arbejdssted vil være på Vilofarms kontor ved Hobro.  

Få ansvar og gode kollegaer
Som Productdata & Stock Coordinator er du med til at sikre at vores stamdata holdes opdateret og at vores kunder oplever en god leveringssikkerhed.  Du trives i en travl hverdag med varierende opgaver i tæt samarbejde og dialog med interne kollegaer i koncernen såvel som eksterne samarbejdspartnere. 

Dine nøgleaktiviteter og ansvarsområder bliver:

  • Vedligehold af produkt stamdata.
  • Sikre overensstemmelse af kvaliteten i forhold til GMP+ og myndighederne.
  • Disponering af varer.
  • Hjælpe til i kundeservice med behandling af ordre mm.
  • Deltage i at løse ad hoc opgaver i afdelingen.

Din profil
Du er en optimistisk problemløser, der trives med at balancere flere forskellige opgaver på samme tid. Du føler et ansvar overfor andre, og du gør dit for, at intet skal falde ned mellem to stole. Du trives med travlhed og er fleksibel i forhold til arbejdstider i de travle perioder. Derudover ser vi gerne, at:

  • Du har indgående kendskab til Excel.
  • Du har gode it-kundskaber, kendskab til Dynamics 365 vil være en fordel men ikke noget krav.
  • Du er struktureret.
  • Du er flydende i dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. 
  • Du er vant til at samarbejde i teams og er proaktiv og positiv.

Vi tilbyder 
Et spændende job i en international koncern, hvor du har stor mulighed for at præge dit arbejdsområde og gode personlige udviklingsmuligheder. Vi arbejder med frihed under ansvar, og du skal kunne trives i en travl hverdag med mange bolde i luften. Vi lægger vægt på et behageligt arbejdsmiljø med fokus på sparring, videndeling og samarbejde. 
Hos Vilofarm bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi håber at høre fra dig!

Vilofarm 
Vilofarm er en del af Danish Agro koncernen. Vilofarm A/S indkøber og markedsfører en række farm supply produkter indenfor hhv. landbrug, skadedyrsbekæmpelse og hobby/fritid. Farm supply produkterne sælges via et bredt forhandlernet samt Danish Agro Groups egne selskaber.

Danish Agro Group
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Vilofarm
Søagervej 9, 9500 Hobro, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Tommy Rasmussen

Customer Service Manager

8887 5330

tora@vilofarm.dk