Montør til landbrugsmaskiner

Er du vores nye montør til landbrugsmaskiner, og vil du arbejde med nogen af branchens premium brands? Så har du muligheden!

Vi søger en ny kollega til vores værksted i Vinderup Maskiner A/S (Vinderup Afdeling). Hos Vinderup Maskiner A/S servicerer vi vores kunder og arbejder med førende landbrugsmaskiner som CLAAS, Lemken, Spearhead, Bednar, Amazone, Fliegl of vores import produkter.

Som montør hos os får du 45 kolleger og en hverdag med masser af udfordringer og højt humør. Du kan være nyuddannet eller erfaren landbrugsmaskinmekaniker, men det er vigtigt at du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften. Dine opgaver bliver at servicere vores kunder enten ude hos kunden eller på værkstedet.

I løbet af en typisk dag arbejder du med at:

  • Klargøring af nye og brugte maskiner
  • Servicere og vedligeholde landbrugsmaskiner på værkstedet og hos kunden
  • Foretage eftersyn af maskiner
  • Diagnosticere og fejlfinde

Du skal være indstillet på, at der kan være overarbejde i højsæsonerne.  

Din profil: 
Du er en selvstændig montør/mekaniker med gode sprogkundskaber. Du er energisk og trives i en travl hverdag med mange spændende udfordringer.  

Derudover ser vi gerne, at:

  • du har kendskab til IT. 
  • du er kunde- og serviceminded 
  • du er ordensmenneske
  • du vil tiltræde vagtordning når behovet opstår 
  • du har kørekort (minimum kat. B)
  • kendskab til redskaber er en fordel, men ikke et krav. 

Vi tilbyder

Hos Vinderup Maskiner A/S bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Er du interesseret?

Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen” eller sende en mail til info@vindmask.dk. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi håber at høre fra dig!

En international landbrugskoncern

Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Vinderup Maskiner er en del af Danish Agro, hvor vi er mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!
 

Jobinfo

Arbejdsplads
Vinderup Maskiner
Nr Bjertvej 7, 7830 Vinderup, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Mikkel Klausen

Eftermarkedschef

+ 45 2677 0834

Mikkelklausen@vindmask.dk

Mikkel Klausen

Eftermarkedschef

+ 45 2677 0834

Mikkelklausen@vindmask.dk