Junior Salgskonsulent til Traineeforløb

Drømmer du om at skabe værdi for landmanden ved at rådgive og optimere bedriften? Så kickstart din karriere med et traineeforløb i en international landbrugskoncern, hvor du har mulighed for at omsætte din faglighed og viden til praksis, når du arbejder med værdibaseret salg.

Hos Danish Agro vil vi skabe værdi. For landbruget, for landmanden og for vores medarbejdere. Trainee-forløbet er til dig, der ønsker at kombinere salg og rådgivning, og som samtidig har lyst til at udvikle dig både fagligt og personligt.

”Jeg bliver drevet af at se resultater ude hos kunden og skabe reel værdi. Jeg fik enormt meget plads til at gøre arbejdet på min måde og udvikle mig i mit eget tempo under traineeforløbet. Det er vigtigt, for når man står ude ved kunden, skal man selvstændigt kunne træffe beslutninger, der giver værdi for landmanden,” fortæller Nethe Gregersen, der startede som trainee og i dag er produktspecialist.

Mød hende og andre kolleger her: job.danishagro.dk 


Værdifuld vekslen mellem teoretisk viden og praktisk erfaring
Traineeprogrammet er et toårigt forløb, hvor de overordnede rammerne er skitseret, men hvor detaljerne er skræddersyet din passion og dine kompetencer. Det foregår ved en vekslen mellem teoretisk viden bl.a. fra undervisning på Erhvervsakademiet og den praktiske erfaring, du får i hverdagen med dine kollegaer. Igennem hele forløbet er du tilknyttet en mentorordning, som er med til at støtte og udvikle dig gennem support, sparring og videndeling.

Læs mere om forløbet på trainee.danishagro.dk 

Dette års Traineehold starter 2. september 2024. Når du sender din ansøgning, bedes du angive, hvilket fagområde, du er interesseret i: Planteavl, Gris eller Kvæg.


Meget mere end salg!
Du bliver en del af en salgsstyrke på tværs af flere regioner. Der vil være grundig oplæring i produkterne, og vi sørger for, at du kommer til at kende virksomhedens grundværdier og forstår at arbejde ud fra disse. I sidste ende er det dig, der hjælper landmændene og rådgiver dem om produktvalg baseret på deres strategi, behov og situation.

Du vil bl.a. få indsigt i og beskæftige dig med:

 • Værdibaseret salg 
 • Målgruppeforståelse og kunderejsen
 • Forhandling og formidling
 • Snitfladerne mellem salg og marketing 
 • Indkøb, lager, produktion og logistik samt kvalitetsstyring
 • Special viden om specifikke produktgrupper
 • Sammenspil mellem selskaberne i Danish Agro koncernen, på tværs af landegrænser og med mulighed for udlandsophold


Nysgerrig og lyst til at lære?
Er du fx uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom og har interesse for salg, er traineeforløbet i Danish Agro lige noget for dig. Du kan bruge din teoriske baggrund og viden i praksis og har samtidig rig mulighed for at udvide din faglighed. Har du en handelsfaglig uddannelse og har interesse for landbruget, kan forløbet også være din vej til en spændende karriere.

Det vigtigste er, at du har det rigtige mindset, og at du kan genkende dig selv i følgende:

 • Har interesse for salg
 • Brænder for at skabe gode løsninger for vores kunder
 • Positiv, energisk og har masser af gå-på-mod
 • Arbejder selvstændigt og når dine mål
 • God til at skabe og vedligeholde relationer
 • Har god IT kundskab 
 • Trives i en dynamisk hverdag


Vi tilbyder
Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse. 
Under traineeforløbet får du fast løn, pension og fritvalgsordning. Det forventes at du kan stille med egen bil.


Er du interesseret?
Synes du, at traineeforløbet lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

 

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. 

Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
02-09-2024

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Heidi Bonnet

Employer Branding Konsulent

+45 4073 1018

heij@danishagro.dk

Michelle Kimose Figgé Dufresne

HR Specialist, Talent Management

+45 6026 5976

midu@danishagro.dk