Driftsleder

Er du nysgerrig på de nyeste ting i landbruget? Er du praktisk anlagt, og har du plantefaglig interesse? Så har vi jobbet til dig!

Nordic Seeds hvedeforædling har gennem flere år drevet en landsdækkende og anerkendt forsøgsvirksomhed med udvikling og produktion af fremtidens sorter til landmændene. vi vil levere de bedste sorter og markforsøg. udover Nordic Seed er der et driftsfællesskab med forsøgsafdelingen i VKST, som blandt andet udfører officielle forsøg, som man ligeledes vil få nogle af de samme ansvarsområder hos. 

Således søger vi en fagligt stærk og nysgerrig Driftsleder, som vil være med i den daglige arbejdsgang i driften. Du må gerne have erfaring med landbruget, brænde for planteinnovation og kvalitet i markarbejdet. Du skal være med til at viderebringe Nordic Seeds og VKST’ høje kvalitet af nye sorter og forsøg, til både det danske som udenlandske marked og kunder. 
 

Om jobbet
Dine primære opgaver vil som udgangspunkt være som følgende:

Dine primære arbejdsopgaver vil inkludere:

 • Almene praktiske opgaver
 • Medstyring af almindelige markopgaver og markbrug
 • Registreringer fra marken
 • Vedligeholde redskaber
 • Ansvar for renseri og lager
   

Om dig
Som driftsleder bliver du en fast del af Nordic Seeds og VKST’ markafdelingen på Sofiehøj i Holeby der bidrager til en høj kvalitet af forædlingen af nye sorter samt almene forsøg med samme standard, vi forventer, at:

 • Du kan indgå i et samarbejde med et stort team
 • Du har et godt fagligt overblik, der er med til at sikre kvalitet i opgaverne
 • Du er en god ordenssans og finesse
 • Du er mødestabil
 • Du har erfaring planter og markdrift

Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige kollegaer og afvekslende opgaver. Der er en høj grad af selvstændighed i stillingen.


Vi tilbyder
Nordic Seed er en del af Danish Agro koncernen. Hos os bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.
 

Er du interesseret?
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen, så kontakt Anders Wilken på telefon: +45 51491441 eller Ole Lykke på telefon: +45 20905400

Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Nordic Seed
Højbygårdvej 14, 4960 Holeby, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
Så hurtigt som muligt

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anders Wilken

anwi@nordicseed.com