Høstmedhjælpere til Egtved og Bramming

Er du lige færdig med dit studie? Ønsker du et sommerferiejob? Eller er du bare frisk, veludhvilet og klar til at arbejde? Så har vi stillingen til dig!

Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænset stillinger til vores afdelinger i Egtved og Bramming. Stillingen vil forløbe fra ca. medio juli og indtil høsten er overstået – så arbejdet forventes at være udført senest midt september. Vi ser derfor gerne, at du ikke holder ferie i denne periode. 

Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid, dag-, aften- samt weekendarbejde. 


Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært bestå af at tage imod kunder og agerer ”first-point-of-contact” for alle indkomne henvendelser til afdelingen. Du skal håndtere og betjene kunder, ind- og afvejning af korn, udarbejdelse af afvejningsdokumenter, modtagelse af korn samt øvrige ad hoc opgaver.  Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode, vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro. 


Din profil
Vi ønsker at vores nye medhjælpere kan sætte kryds i disse punkter:

  • At man er +18 år
  • Behersker det danske sprog
  • At man er frisk og kan stå op en hel dag

Vi påtænker, at du er i gang med et sabbatår eller i gang med en videregående uddannelse og trænger til lidt arbejde i din sommerferie. Der er dog ikke nogen yderligere krav til din indgang til jobbet. 


Vi tilbyder

Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.


Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne ca. 5 linjer om dig selv og et kort CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når de rette kandidater er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!


En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

I Danish Agro er vi mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

Jobinfo

Arbejdsplads
Danish Agro a.m.b.a.
7G72+HP Kjellerup, Denmark
Se lokation på kort

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt

Start dato
01-07-2024

Opret en jobagent

Matcher jobbet ikke dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Torben Iwers

Markedschef - Planter, Syd - og Sønderjylland

6026 7653

toiw@danishagro.dk