ProGrow - hvorfor det er den nye vej frem for dit landbrug

Udgivet: 19-04-2023

Konceptet med ProGrow giver den enkelte griseproducent mulighed for at følge grisenes vækst, ædeaktivitet, vandforbrug og staldklima i realtid. Det vil sige at det er muligt at holde øje med grisenes vækst og handle på det med det samme, hvis der er udsving i produktionen eller andre ting der ikke er som det skal være.

Digital produktionsovervågning er ét af værktøjerne til at opnå optimale foderstrategier og viden om brugen af de forskellige foderblandinger. Vi får et nutids billede af produktionen fremfor at se på historiske E-kontrol data.

Progrow hjælper med at optimere foderskifte, samtidig med at vi kan holde klima data op mod tilvækst kurver.

Realtidsdataen er med til at hæve din bundlinje. Analyseværktøjet kan hjælpe dig med at give et bud på det økonomiske potentiale der kan være ved at optimere på fodringen, samt kan bidrage til optimering og højere effektivitet i produktionen.

Det er muligt at sikre rettidig omhu og kan skabe værdi for dig som kunde på mange måder. Al den data du har behov for samlet på et sted.

Jesper Kviesgaard
Produktspecialist, Grise
jeth@danishagro.dk
+45 8887 4678
+45 6026 7654

Kunne ProGrow have interesse?

Vilomix forhandler ProGrow i samarbejde med Danish Agro. Udfyld din formular på Danish Agros side og vi tager kontakt til dig.

Progrow hjælper med at optimere foderskifte, samtidig med at vi kan holde klima data op mod tilvækstkurver

Relaterede artikler

Modtag vores nyhedsbreve

Hold dig opdateret når vores faglige rådgivere deler deres erfaring omkring optimal ernæring af grise og kvæg.